menu
MDS

Tracheotex Scarf wit - 42000-T1

De TRACHEOTEX® SCARF stomabeschermingsdoek wordt met een ca. 1 cm brede bevestigingsband om de hals gesloten. Hierbij ligt de doek over de tracheostoma.

In diverse kleuren beschikbaar. Vraag de kleurenkaart aan bij onze Customer Service.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
42000-T1
Verpakkingseenheid per stuk
Merk FAHL
Model Tracheotex Scarf
Materiaal katoen
Maat medium
Kleur wit
Productbeschrijving

TRACHEOTEX® Scarf enkellaags - 42000

 

De TRACHEOTEX® SCARF-stomabeschermings- doek wordt met een ca. 1 cm brede bevestigingsband om de hals gesloten. Hierbij ligt de doek over de tracheostoma. Dankzij het in het midden ingewerkte inlegstuk van meerlaags, fijn weefsel wordt de ingeademde lucht verwarmd, bevochtigd en tegelijkertijd gefilterd.

Het stomabeschermingsbefje voorkomt dat vreemde lichamen, bijv. stof en insecten, in de tracheostoma terechtkomen en vangt uittre- dend tracheasecreet op betrouwbare wijze op.

De stomabeschermingsdoek is voorzien van een verstelclip op de bevestigingsband, waardoor hij aan verschillende halsbreedtes kan worden aangepast. De sluiting gebeurt door middel van klittenband. 

U kunt de stomabeschermingsdoek in vele kleuren en motieven krijgen, zodat deze bij uw garderobe past. Stomabeschermingsdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende stofkwaliteiten, van zeer goed tot normaal luchtdoorlatend.

Stomabeschermingsdoeken zijn wasbaar en behouden hun vorm goed. Om hygiënische redenen moeten deze dagelijks worden gewisseld.

 

Uittreksel van de kleurstalenkaart (meer kleurvariaties vindt u in onze kleurstalenkaart of op onze homepage www.fahl.de):

BESTELINFORMATIE

VE

REF

TRACHEOTEX® SCARF

1

42000

 

Contact
keyboard_double_arrow_up