menu
MDS

Bezoek aan huis

  • Bent u onlangs geopereerd en zijn al die producten nog nieuw voor u?
  • Heeft u problemen met het plakken van uw pleister?
  • Ademt het filter dat u draagt te zwaar?
  • Heeft u behoefte aan een deskundig advies?

Er zijn vele situaties denkbaar waarbij het prettig is om in de thuissituatie te overleggen met een van onze ervaren en deskundige Productspecialisten.

Tijdens een bezoek aan huis kan de Productspecialist uw persoonlijke situatie goed beoordelen en gericht advies geven, met u oefenen of producten achterlaten om te proberen. Een huisbezoek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

 

Wat doen wij wel?

Wij leggen uit en beantwoorden uw productvragen. Naast onze eigen producten kent de MDS-productspecialist ook de producten van vele andere merken. Als het nodig is verwijzen wij u naar uw behandelend specialist. Ook overleggen wij indien nodig met uw behandelaar en koppelen relevante informatie over het huisbezoek terug.

Wilt u iets proberen? Dan zal de productspecialist een gratis proefexemplaar achterlaten of deze laten opsturen, om te testen. Als dit bevalt kunt u zelf dit product bij ons bestellen. Zo voorkomen we onnodige kosten en ongebruikte producten.

Bezoek aan huis
Bezoek aan huis

Wat doen wij niet?

Wij komen nooit ongevraagd bij u langs, wij benaderen u ook niet om een huisbezoek te mogen doen. Alleen voor een eerste kennismaking kan de productspecialist in uw regio contact met u opnemen voor een vrijblijvend bezoek. Dat is voor u ook prettig zodat u weet wie hij of zij is. Daarna komen wij uitsluitend op uw verzoek of naar aanleiding van een gesprek met onze Customer Service waaruit is gebleken dat een productspecialist u beter kan helpen.
Wij sturen u geen producten toe die u niet zelf heeft besteld en wij verplichten u nergens toe.


Ja, ik wil een afspraak maken met een productspecialist voor een huisbezoek

Neem hier contact op voor een huisbezoek
keyboard_double_arrow_up