menu
MDS

Video's

MDS Medical heeft een goede, feitelijke, maar bovenal persoonlijke informatieverschaffing hoog in vaandel staan. Om onze informatie nog toegankelijker en overzichtelijker voor u te maken hebben we enkele zaken handig en efficiënt in beeld gebracht middels korte video's.

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod aan introductie-, en instructievideo's. Hou deze pagina vooral in de gaten want er liggen nog genoeg onderwerpen op de plank.

Wij zijn MDS Medical

In deze video stellen wij als MDS Medical onszelf even kort aan u voor. Heeft u n.a.v. deze video vragen over de mogelijkheden van MDS Medical voor u? Of wilt u ons nog beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op.

Instructievideo Primed Proline

In deze video geeft onze productspecialist Robert Grave een korte introductie en instructie over de Primed Proline Tracheacanulelijn. Hierin worden diverse modellen en productspecificaties kort toegelicht.

Neem direct contact met ons op

Klik op de knop 'Neem contact op' en vul het formulier in en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. We werken graag met u samen om u de zorg en aandacht te bieden die u verdient.

keyboard_double_arrow_up