menu
MDS

Ons team

Maak kennis met het team van MDS Medical

Het team van MDS bestaat uit een goede mix van ervaring en deskundigheid op gebied van Laryngectomie en Tracheotomie. De medewerkers zijn op de hoogte van de operaties die de patiënten ondergaan in het ziekenhuis en zijn goed opgeleid om problemen te herkennen en op te lossen. Daarbij zijn de medewerkers zich ervan bewust dat empathie en goed luisteren een belangrijk onderdeel is in het ondersteunen en begeleiden van gelaryngectomeerden en getracheotomeerden.

Wilt u weten wie verantwoordelijk is voor de regio waar u woont? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

Onze Customer Service

Neemt u contact op met MDS? Dan is de kant erg groot dat u wordt geholpen door één van onze CS-toppers. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw vraag of probleem op te lossen. Telefonisch, per e-mail of WhatsApp, het is allemaal mogelijk bij MDS!

Ons team
Amber Janssens (Customer Service Medewerker)
Ons team
Daniël Reurich (Teamleider Customer Service)
Ons team
Hélène Maas (Operations Manager)
Ons team
Marieke Bergsma (Customer Service & Administratief medewerker)

Onze Productspecialisten

Onze productspecialisten, ook wel buitendienst genoemd, zijn het uithangbord van MDS. Zij komen bij u thuis met raad en daad en helpen u altijd op een persoonlijke kundige manier met uw problemen of vragen. Voor een thuisbezoek of het uitleveren van een uitzuig-, of vernevelapparaat, onze productspecialisten staan altijd klaar. Daarnaast zijn onze productspecialisten regelmatig te vinden op beurzen, bijeenkomsten, symposia of landelijke ontmoetingsdagen waar ze zorgprofessionals, specialisten en lotgenoten op het gebied van laryngectomie en tracheotomie informeren en helpen met het zoeken naar de best passende oplossing.

Ons team
Arie de Jong (Productexpert tracheotomie & laryngectomie)
Ons team
Janneke Mulder (Junior Productspecialist tracheotomie & laryngectomie)
Ons team
Jurgen Winter (Productspecialist tracheotomie & laryngectomie)
Ons team
Robert Grave (Senior Productspecialist laryngectomie en tracheotomie)
Ons team
Stefan Bitter (Junior productspecialist laryngectomie & tracheotomie)

Onze Directie

MDS streeft ernaar om de organisatie zo plat mogelijk te houden. Oftewel: geen ouderwetse hierarchiestructuur met verschillende management-lagen en directieniveaus. Toch blijft ook MDS een organisatie die draaiende moet worden gehouden en dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Verantwoordelijkheden en verwachtingen die gedragen worden door onze directie, bestaande uit twee personen.

Ons team
Vincent de Jong (Algemeen Directeur)
Ons team
Ömer Tanrioven (Directeur Sales)

Onze Logistiek

Dagelijks komen er een hoop bestellingen binnen bij MDS. Deze moeten allemaal tijdig verwerkt, ingepakt, gelabeld en verzonden worden zodat iedereen tijdig zijn of haar bestelling ontvangt. Tegelijk ligt er een grote verantwoordelijkheid in het beheer van ons magazijn in Capelle aan den IJssel: binnenkomende leveringen, sorteren, voorraad bijhouden, netjes en ordentelijk opslaan en dan komt er ook nog wel eens een spoedlevering tussendoor. Al deze taken, soms nog meer, worden met beleid en precisie uitgevoerd door onze toppers van logistiek.

Ons team
Max Evora (Teamleider Logistiek)
Ons team
Ruud van Dalen (Logistiek Medewerker)

Onze Technisch Specialist

Goed onderhoud is van groot belang, zo niet van levensbelang. Daarom hecht MDS veel waarde aan een hoge kwaliteit van onderhoud van haar producten. Iemand die daar binnen MDS al jaren symbool voor staat is Frank Kruk. Met een specialistisch oog, veel precisie, vaardigheid en jarenlange ervaring onderwerpt Frank ieder binnengekomen product aan een grondige inspectie en onderhoudsbeurt. Van slijmuitzuigapparaten tot een zilveren canule op maat, Frank draait er zijn hand niet voor om en zorgt er voor dat uw canule of hulpmiddel weer maanden of zelfs jaren mee kan.

Ons team
Frank Kruk (Medisch Instrumentmaker & Technisch onderhoudsspecialist)

Onze Marketing & Branding

MDS is nog een tamelijk jong bedrijf, maar toch heeft het al weer ruim 10 bestaansjaren op de teller staan. Waar in de vroege jaren nog e.e.a. kon worden uitbesteed aan externe partijen, is er in de loop der jaren steeds meer vraag ontstaan naar een zogeheten 'In House' medewerker die zich wilde toeleggen op de wondere wereld van Marketing, communicatie en vormgeving. Inmiddels is daar nog iemand bijgekomen en kunnen we spreken van een heus 'marketing team'. Samen bewaken zij de huisstijl van MDS Medical, creëren zowel digitaal als gedrukt onze uitingen zoals catalogi en magazines en zijn bovendien verantwoordelijk voor de vormgeving en beheer van onze website.

Ons team
Jorrit de Boer (Marketingdesigner)
Ons team
Rink Louwes (Ervaringsdeskundige & Marketing)

Neem direct contact met ons op

Klik op de knop 'Neem contact op' en vul het formulier in en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. We werken graag met u samen om u de zorg en aandacht te bieden die u verdient.

keyboard_double_arrow_up