menu
MDS

Bestellen bij MDS

Hoe kunt u het beste bij MDS bestellen?

Bij MDS stellen we een snelle, betrouwbare en persoonlijke aanpak voorop. Graag helpen wij u met het gehele bestelproces vanaf het moment dat u bestelt tot de levering. Middels handige tools, tips en adviezen willen we u helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste producten tijdig en volledig in huis heeft. Daarnaast kunnen we de kans verkleinen dat u bijvoorbeeld te laat, te veel of juist te weinig bestelt. Op deze manier proberen we een duurzame en efficiënte manier van bestellen en bezorgen te garanderen.

Bestellen bij MDS is doorgaans eenvoudig en kan op verschillende manieren; telefonisch, per e-mail, Whattsapp, post en via onze webshop op deze site. Uw keuze is afhankelijk van uw situatie, ervaring en voorkeur.

Bent u pas kort geleden geopereerd en is alles nog nieuw voor u? Dan kunnen wij u telefonisch het beste helpen. Wij kijken dan met u mee en kunnen u goed adviseren. Bent u al ervaren en weet u precies wat u nodig heeft? Dan is een e-mail of een online bestelling ideaal en snel.

Op onze website ziet u ons uitgebreide assortiment aan tracheostomahulpmiddelen. Niet alle producten zijn voor uw situatie van toepassing. Neemt u bij twijfel even contact op met onze Customer Service.

Bestellen bij MDS

Telefonisch bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor het plaatsen van uw bestelling. Bel op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 met onze Customer Service op nummer: 050-569 0038. Een van onze CS medewerkers helpt u met alle plezier met uw bestelling en eventuele vragen. Houd uw gegevens en eventuele bestellijst bij de hand, dan kunnen we u nog sneller van dienst zijn.

Bestellen via WhatsApp

Bestel eenvoudig via WhatsApp door een berichtje te sturen naar onze Customer Service op het nummer: 050-569 0038. Een van onze Customer Service medewerkers helpt u graag door het bestelproces of beantwoordt eventuele vragen. Ideaal als u minder goed kunt spreken of een foto wilt sturen. Videobellen is ook mogelijk zodat wij met u mee kunnen kijken. Houd eventueel uw bestellijst bij de hand zodat we u nog sneller kunnen helpen.

LET OP: In verband met AVG richtlijnen en wetgeving is het niet toegestaan en wenselijk om privé-gegevens van u te ontvangen via WhatsApp, gebruik hiervoor bij voorkeur de e-mail of neem telefonisch contact op.

Bestellen bij MDS
Bestellen bij MDS

Bestellen per E-mail

Via E-mail kunt u eenvoudig uw bestelling doorgeven bij MDS. Stuur een mail naar orders@mdsbv.com met daarin duidelijk uw gegevens (NAW), de producten die u wilt bestellen en de hoeveelheden. Voor ons is het cruciaal dat u de zogeheten REF-nummers hanteert om de producten te omschrijven. Deze zijn op uw product(verpakkingen) af te lezen. Kijk ook goed naar de bestelhoeveelheden en noteer deze nauwkeurig, zo kunnen we u sneller van dienst zijn en het beperkt de kans op fouten in uw bestelling.

Bestellen via onze webshop

Onze website biedt u de ideale gelegenheid om uw bestelling te plaatsen in onze webshop. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u eerst een account bij ons aan te maken met behulp van uw gegevens.  Zodra uw account door ons is goedgekeurd kunt u inloggen in onze webshop. Het voordeel hiervan is dat u alleen de producten in uw bestelmand kunt plaatsen die op uw situatie van toepassing zijn. Zo voorkomen we dat u per ongeluk het verkeerde product bestelt.

Selecteer in de webshop de juiste vorm, maat, kleur, ademweerstand etc. Vergeet u ook vooral niet het aantal verpakkingen in te vullen (ga gemiddeld uit van voldoende voorraad voor een maand). Als uw bestelling compleet is, kunt u deze bevestigen door naar de "kassa" te gaan. De hulpmiddelen die u bij ons bestelt worden vergoed door uw zorgverzekering en rechtstreeks door MDS bij de verzekering gedeclareerd. Er wordt door MDS dus niets bij u in rekening gebracht. Per verzekering kunnen er wel maximale aantallen gelden voor bepaalde producten. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met onze Customer Service.

Uw bestelling wordt gechecked door een van onze Customer Service medewerkers, verwerkt, ingepakt en doorgaans nog de volgende werkdag bezorgd.
Heeft u nog vragen over bestellen via onze webshop? Neem gerust contact op via het contactformulier onder aan deze pagina of bezoek onze contactpagina.

Bestellen bij MDS
Bestellen bij MDS

Bestellen per post

Bestellen per post blijft mogelijk. Houdt u er rekening mee dat het verzenden van uw bestelformulier naar ons antwoordnummer zeker 2-3 werkdagen onderweg is alvorens het bij ons in behandeling kan worden genomen.

"Bestel met beleid"


Tips en adviezen voor een efficiënt bestelproces.

Als MDS Medical streven wij ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit doen wij o.a. door bijvoorbeeld onze verzenddozen te hergebruiken, een zo goed mogelijk passende verzenddoos te kiezen en efficiënt in te kopen. U kunt uw steentje bijdragen door goed te inventariseren wat u voor een maand nodig heeft, zodat een vergeten artikel niet hoeft te worden nagezonden. Met een maandbestelling verminderen we het aantal zendingen, ritten van Post.nl en verpakkingsmateriaal.

Voor het slim bestellen hebben wij een handig hulpmiddel ontwikkeld, ons "Bestel met beleid" formulier. Met deze inventarisatielijst houdt u een maand lang bij wat u gebruikt. U noteert elke nieuwe verpakking die u opent. Dit geeft aan het eind van de maand een mooi boodschappenlijstje voor een volgende bestelling. U kunt deze lijst downloaden of bestellen in onze webshop.

Wij adviseren u om uiterlijk te bestellen als u de laatste verpakking ergens van heeft geopend. Dan heeft u nog voldoende voorraad om de kevertijd te overbruggen. Van elk artikel één verpakking als buffer houden voorkomt misgrijpen en spoedleveringen.

Houdt u rekening met feestdagen en drukke perioden bij de post. Als u ruim van tevoren uw spullen bestelt, dan merkt u niets van deze drukte.

Wilt u iets uitproberen? Neemt u dan even contact met ons op voordat u een hele verpakking bestelt. De meeste producten kunt u gewoon kosteloos proberen. Bevalt het? Dan bestelt u het de volgende keer gewoon mee.

U kunt alle benodigde documenten voor het tijdig bestellen vinden en downloaden via deze link.

Ons bestelproces in beeld

Bestellen bij MDS

Neem direct contact met ons op

Klik op de knop 'Neem contact op' en vul het formulier in en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. We werken graag met u samen om u de zorg en aandacht te bieden die u verdient.

keyboard_double_arrow_up