menu
MDS

Tracheacanules

Om zo goed mogelijk aan de behoeften van de patiënt te voldoen, hebben wij naast onze eigen tracheacanules ook de producten van alle andere fabrikanten van canules in onze productportfolio. Wij bereiken de snelst mogelijke levering niet in de laatste plaats door onze grote voorraadcapaciteit, die wordt gerealiseerd middels opslag van ca. 60.000 tracheacanules in ca. 4.000 uitvoeringen.

Ons assortiment omvat diverse tracheacanules die verschillen op tal van punten, zoals materiaal, maat, lengte en type uitvoering.

Het vinden van de optimale tracheacanule voor de individuele patiënt vereist een hoge mate van vakkennis. Bij de beslissing om een tracheacanule te gebruiken, spelen verschillende factoren een rol, waarbij een individueel aangepaste zorg altijd op de voorgrond dient te staan. De diagnose is hierbij doorslaggevend (laryngectomie, laryngectomie met stemprothese, tracheotomie, beademing). Bij het zoeken naar de juiste tracheacanule is het noodzakelijk om in detail naar de productbepalende factoren te vragen.


Waar bent u naar op zoek?

Overzicht producten voor Tracheacanules

keyboard_double_arrow_up