menu
MDS

Over ons

Oprichting MDS

MDS is opgericht in 2012 in Haren en beschikt over een uitgebreide portfolio aan medische disposables voor nagenoeg elk vakgebied. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de Laryngectomie en Tracheotomie en heeft medewerkers in dienst die veel kennis en ervaring hierin hebben.

MDS onderscheidt zich in het bieden van oplossingen voor de problemen van de patiënten en/of professionals zonder daarbij merk afhankelijk te zijn. Zonder daarbij het kosten aspect uit het oog te verliezen. MDS staat voor transparantie, service op maat en kwaliteit van leven van de patiënt.

Doordat wij een klein en flexibel bedrijf zijn is er veel mogelijk, we denken graag mee om service op maat te bieden.
We zijn continu samen met de patiënten en professionals op zoek naar innovatieve ideeën en producten, om enerzijds de kwaliteit van leven voor de patiënten te optimaliseren en anderzijds het werk van de professionals effectief en kostenbewust te houden.

Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis met u.

Groepsfoto team MDS B.V.

Neem direct contact met ons op

Klik op de knop 'Neem contact op' en vul het formulier in en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. We werken graag met u samen om u de zorg en aandacht te bieden die u verdient.

keyboard_double_arrow_up