menu
MDS

Tracheoport Compact - 63600

Het TRACHEOPORT® COMPACT-afzuigapparaat is een bijzonder praktisch en krachtig, op batterijen werkend klein afzuigapparaat voor medische toepassingen. De TRACHEOPORT® COMPACT is een mobiel, netonafhankelijk afzuigapparaat en is voorzien van een ergonomische handgreep.

Een uitzuigapparaat wordt in bruikleen gegeven en wordt vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor is een eenmalige machtiging van een behandelaar nodig. U vindt deze onder "Praktische informatie - Formulieren" of neem contact op met onze Customer Service.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
63600
style
Uitzuigapparatuur
Verpakkingseenheid per stuk
Merk FAHL
Type apparaat
Komt ook voor in
Productbeschrijving

TRACHEOPORT® COMPACT

Het TRACHEOPORT® COMPACT-afzuigapparaat is een bijzonder praktisch en krachtig, op batterijen werkend klein afzuigapparaat voor medische toepassingen. De TRACHEOPORT® COMPACT is een mobiel, netonafhankelijk afzuigapparaat en is voorzien van een ergonomische handgreep. De pendelzuigerpomp met elektrische motor maakt een zuigcapaciteit van 24 l/min en een maximaal vacuüm tot 0,76 bar mogelijk. De vloeistof wordt in het secreetreservoir opgevangen, dat een inhoud heeft van ongeveer 1.000 ml. Met behulp van de fijnafstelling en de vacuümmeter op de bovenzijde van het apparaat, kan de zuigkracht traploos worden geregeld.

De bijgeleverde bacteriefilter voorkomt dat micro-organismen en secreet in het apparaat doordringen.

De TRACHEOPORT® COMPACT beschikt aan de onderzijde van het apparaat over een aanvullende luchtfilter. Deze voorkomt dat er ongewild micro-organismen en secreet uit het apparaat ontsnappen en dient derhalve als bescherming voor de gebruiker.

De batterij wordt opgeladen via de laagspanningsaansluiting van het 12 V-apparaat. Het apparaat kan met de lader of laadkabel voor de auto worden geladen of gebruikt. De batterij is na ca. 4 uur volledig opgeladen. De levensduur van de batterij bedraagt ongeveer 60 minuten. Zelfs wanneer de batterij leeg is, is de volledige zuigkracht beschikbaar wanneer deze wordt aangesloten op de lader of laadkabel voor de auto.

Contact
keyboard_double_arrow_up