menu
MDS

Sensotrach Duo Skin 9 x 9,8 cm - 30668

De SENSOTRACH® DUO SKIN is een tracheakompres bestaande uit twee lagen, dat zich door zijn speciale vorm perfect aan de halsstreek aanpast. De huidskleur zorgt dat dit tracheakompres bij het dragen nauwelijks visueel waarneembaar is en dus zeer onopvallend is.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
30668
Verpakkingseenheid 10 stuks
Merk FAHL
Model afgerond
Materiaal vliesstof
Met slit remove
Maat 9 x 9,8
Kleur huidskleur
Komt ook voor in
Productbeschrijving

SENSOTRACH® DUO SKIN tracheakompressen 9 x 9,8 cm - 30668

 

De SENSOTRACH® DUO SKIN is een tracheakompres bestaande uit twee lagen, dat zich door zijn speciale vorm perfect aan de halsstreek aanpast. De huidskleur zorgt dat dit tracheakompres bij het dragen nauwelijks visueel waarneembaar is en dus zeer onopvallend is. De SENSOTRACH® DUO SKIN bestaat uit twee op elkaar gefixeerde kompreslagen die secreet snel en betrouwbaar opnemen. De kompreslaag aan de achterzijde, die op de huid ligt, is bijzonder zacht en zorgt dat de huid droog en warm blijft door secreet snel te absorberen. Als variant is het SENSOTRACH® DUO SKIN-kompres ook verkrijgbaar met een aanvullende sleuf.

 

De praktische sleuven van de SENSOTRACH® DUO SKIN SLIT zorgen dat gemakkelijk en snel van kompres kan worden ge- wisseld, zonder dat de canule eerst uit de tracheostoma hoeft te worden verwijderd.

 

BESTELINFORMATIE

VE

REF

SENSOTRACH® DUO SKIN, 9 x 9,8 cm

SENSOTRACH® DUO SKIN SLIT, 9 x 9,8 cm

10

10

30668

30669

Contact
keyboard_double_arrow_up