menu
MDS

Humidotwin HME- 46460

De "kunstneus" HUMIDOTWIN® is een vocht- en warmtewisselaar met filterfunctie voor spontaan ademende patiënten. Deze dient voor het filteren, verwarmen en bevochtigen van de ademlucht. De Humidotwin heeft een overdrukventiel en is speciaal ontwikkeld voor de nacht.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
46460
HME Ademweerstand Normaal
HME Type nacht
Kleur wit
Maat 22 mm
Merk FAHL
Model Humidotwin
Verpakkingseenheid 30 stuks
Productbeschrijving

HUMIDOTWIN®HME - MET OVERDRUKVENTIEL - 46460

De "kunstneus" HUMIDOTWIN® is een vocht- en warm- tewisselaar met filterfunctie voor spontaan ademende patiënten. Deze dient voor het filteren, verwarmen en bevochtigen van de ademlucht. Door het slimme ontwerp waarbij vastzuigen van bijvoorbeeld beddengoed wordt voorkomen is de Humidotwin kunstneus is bij uitstek geschikt voor de nacht. Deze HME heeft geen spreekfunctie.

 

De behuizing bevat een polyurethaanspons met open poriën, die wateraantrekkende eigenschappen heeft. De HUMIDOTWIN® is zeer compact, onopvallend en licht van gewicht en is zeer comfortabel om te dragen. De functionele multiadapter van de "kunstneus"

HUMIDOTWIN® beschikt over zowel een centrale standaardopening voor bevestiging aan een tracheaca- nule met een 15 mm-connector als een  22 mm-combi-adapter.  Het  afdekelement van de  HUMIDOTWIN® is bovendien voorzien van een stervormig gegroefd veiligheidsoverdrukventiel voor sterke hoeststoten.

 

 

 

BESTELINFORMATIE

VE

REF

HUMIDOTWIN®

30

46460

 

Contact
keyboard_double_arrow_up