menu
MDS

Humidotrach HME - 46450

Deze warmte- en vochtwisselaar(HME) voor tracheotomiepatiënten beschiktn over een schuimfilter dat in een stabiele kunsststof behuizing is geïntergreerd. De Humidotrach HME is voorzien van een overdrukventiel en zuurstofaansluiting.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
46450
HME Ademweerstand Normaal
HME Type met O2 aansluiting
Kleur wit
Maat 15 mm
Merk FAHL
Model Humidotrach
Verpakkingseenheid 30 stuks
Productbeschrijving

HUMIDOTRACH® HME met overdrukventiel - 46450

 

Deze warmte- en vochtwisselaars(HME's) voor tracheotomiepatiënten beschikken voer een schuimfilter dat in een stabiele kunsststof behuizing is geïntergreerd. De kunststof behuizing is voorzien van roostervorm, om zo een zo groot mogelijke luchtinlaat mogelijk te maken. De HUMIDOTRACH® ISO heeft een centrale standaardopening, waarme deze op een tracheacanule met 15 mm connector kan worden geplaatst. De ingeademde lucht wordt door de "kunstneus" gefilterd, verwarmd en bevochtigd.

Bovendien bevindt zich in het deksel van de behuizing een overdrukventiel. Hierdoor is het mogelijk om secreet op te hoesten, zelfs zonder verwijderen van de "kunstneus". Een zijdelingsverbindingsstuk (5mm steekverbinding) op de behuizing maakt een koppeling voor zuurstoftoevoer mogelijk.

BESTELINFORMATIE

VE

REF

HUMIDOTRACH®

30

46450

Contact
keyboard_double_arrow_up