menu
MDS

HumidoPhone Plus- Spreekventiel - 46487

De HUMIDOPHONE® PLUS is een compact spreekventiel met filterfunctie. Door gebruik van de HUMIDOPHONE® PLUS wordt de lucht bij het inademen gefilterd. Met 15mm & 22mm connector.

check Deskundig advies & uitstekende service
check ma t/m vr van 08:30 - 17:00
check Vragen? Bel ons op 050 - 569 00 38
check Liever mailen? klik hier
Specificaties
Artikelnummer
46487
Verpakkingseenheid 30 stuks
Merk FAHL
Model HumidoPhone
Maat 15 mm en 22 mm
Kleur huidskleur
Komt ook voor in
Productbeschrijving

HUMIDOPHONE® PLUS - Spreekventiel - 15mm & 22mm connector - 46487

De HUMIDOPHONE® PLUS is een compact spreekventiel met filterfunctie. Door gebruik van de HUMIDOPHONE® PLUS wordt de lucht bij het inademen gefilterd. De behuizing bevat een polyurethaanspons met open poriën. Het filtermedium bevindt zich aan de patiënt- zijde, vóór het spreekventiel.

De HUMIDOPHONE® PLUS is ontworpen voor aanpassing aan zowel een 15 mm-connector als een 22 mm-combi-adapter. Het HUMIDOPHONE® PLUS-spreekventiel stelt tracheotomiepatiënten met een behouden strottenhoofd in staat te spreken.

De HUMIDOPHONE® PLUS is uitgerust met een geoptimaliseerde ventielfunctie, die de stemvorming vergemakkelijkt. Een onopvallend uiterlijk in beige uitvoering biedt vormt een aanvullend pluspunt. Het bijzondere van dit spreekventiel wordt gevormd door de centrale ophanging en de uitgangspositie van het membraan van het ventiel. Dit is gesloten en wordt bij het inademen kortstondig geopend. Hierdoor is de verhoogde aanblaasdruk, die anders vaak nodig is om het ventiel tijdens het stemvorming te sluiten, niet meer nodig.

Het HUMIDOPHONE® Plus-spreekventiel mag uitsluitend worden gebruikt door patiënten met een behouden strottenhoofd!

 

BESTELINFORMATIE

VE

REF

HUMIDOPHONE® PLUS

30

46487

 

Contact
keyboard_double_arrow_up